Vivera Waterbedden Showrooms

Altijd een showroom in de buurt
De showrooms zijn verspreid over heel Nederland. Op elke locatie staan de modellen Elegance en Royal opgesteld in verschillende stabilisaties. Klanten kunnen de bedden in alle rust uitproberen, want er is geen personeel aanwezig. Voor vragen kan een gratis 0800-nummer gebeld worden, dat duidelijk in de showroom is vermeld.

Overtuigen van kwaliteit
Vivera Waterbedden is de eerste waterbeddenproducent die showroomlocaties koppelt aan hun webshop. Daarmee onderscheiden wij ons nog meer van onze concurrentie. Naast de proefslaapgarantie van 90 dagen ná aanschaf, kan de klant zichzelf nu op de kijklocaties al vóór aanschaf volledig overtuigen van de kwaliteit van Vivera’s waterbedden.

Offline proberen, online bestellen
U heeft de mogelijkheid om onze eerste klas bedden in onze showrooms uit te proberen. Vervolgens kunt u via onze website of telefonisch uw bestelling bij ons plaatsen. De Vivera showrooms zijn alleen voor het bezichtigen en uitproberen van bedden. U kunt in onze showrooms geen bedden en onderdelen kopen of bestellingen afhalen. Door deze werkwijze kan Vivera de waterbedden tegen zeer lage prijzen blijven aanbieden, terwijl klanten tóch de mogelijkheid hebben om onze producten van tevoren te bezichtigen en uit te proberen.

Locaties
De showrooms bevinden zich in Rotterdam, Alkmaar, Utrecht, Uden, Zutphen en Almelo. Klik hier voor een volledig overzicht en de adresgegevens.