Type verwarmingsthermostaat

Analoog of digitaal

Voor de bediening van de verwarming van uw waterbed heeft u de keuze uit twee typen Carbon verwarmingsthermostaten. Beide ultra modern, veilig en betrouwbaar en beide het toonbeeld van Duitse degelijkheid. Hieronder de verschillen:

  • Carbon Analoog Classic:
    De verwarmingsthermostaat met uiterst eenvoudige bediening, tijdloos design en een optimale afwerkingskwaliteit. Te bedienen met de draaiknop, waaree u handmatig de gewenste temperatuur tussen 25 en 35 graden celsius instelt.
  • Carbon Digital IQ:
    Deze verwarmingsthermostaat beschikt over verschillende instellingen, programma's en functies. Een unieke ingebouwde processor zorgt ervoor dat de thermostaat op de ingestelde tijd automatisch inschakelt, en bij het behalen van de gewenste temperatuur weer automatisch volledig uitschakelt. Zo bespaart u energie, terwijl u toch profiteert van optimaal comfort. Bovendien is de digitale verwarmingsthermostaat op een tiende graad nauwkeurig instelbaar, waardoor u zeer exact de door u gewenste temperatuur kunt kiezen. Met de verlichte digitale display is de thermostaat ten slotte, zelfs in een donkere slaapkamer, gemakkelijk in te stellen.