Afmeting duo watermatras

Voor softside waterbed met schuinaflopende schuimranden

Bij het bestellen van watermatrassen voor een softside waterbed met schuinaflopende schuimranden geeft u ons de buitenmaat van het hele waterbed op, inclusief de schuimranden. Dit geldt zowel wanneer u een duo-set, als een linker- of rechterhelft van de watermatras bestelt. Wij rekenen dus voor u terug welk formaat watermatras er in uw bed past.

Houd er wel rekening mee dat het slaapoppervlak van een softside watermatras kleiner is dan de buitenmaat van het waterbed. Toch hebben wij de buitenmaten van het waterbed, inclusief de schuimranden nodig om u de juiste matrasmaat te leveren. Wij rekenen dus voor u terug welk formaat watermatras er in uw bed past.

Wat is links en wat is rechts?

Voor het bestellen van een linker- of rechterhelft van een duo-matras is het belangrijk goed vast te stellen wat links en rechts is. Wat de linker- en rechterhelft van het waterbed is wordt in dit geval bepaald vanaf een positie aan het voeteneind, waarbij het gezicht naar het hoofdeind is gericht.

Heeft u een softside waterbed met recht aflopende schuimranden? Kies dan voor de softside matras voor waterbedden met rechtaflopende schuimranden.