Vivera Showroom Rotterdam

Kom langs en ervaar zelf het slaapcomfort van een Vivera Waterbed

De woonstore in Capelle heeft een chronologische looproute gekenmerkt door witte nummers op de vloer. De Vivera Waterbedden collectie is te vinden op de 2e verdieping, unit 211.

Alleen in de Woonstore, gelegen in Woonboulevard Capelle XL, vindt u bij de stand van Vivera Waterbedden niet 2 waterbedden, maar 4 waterbedden opgesteld, namelijk het model Elegance en Trend, maar ook het Elegance Box en het Royal Box model. U heeft nu nog meer keuze en vrijheid om voor u het geschikte systeem te bepalen welke aan al uw wensen voldoet. Het waterbed Elegance en Trend zijn beide uitgevoerd met een mono comfortsysteem, welke respectievelijk een Strong en een Ultra stabilisatie bevatten. De beide Box waterbedden zijn uitgevoerd met een duo comfortsysteem in verschillende stabilisaties. Door proef te liggen op één van deze bedden kunt u eenvoudig de stabilisaties Light, Medium, Strong en Ultra met elkaar vergelijken. U vindt op deze locatie geen verkoper. Voor advies kunt u gratis bellen met een van onze medewerkers die u graag helpen bij de juiste keuze.

De Vivera kijklocaties zijn alleen voor het bezichtigen en uitproberen van onze waterbedden collectie. U kunt in onze showrooms geen waterbedbedden en -onderdelen kopen of bestellingen afhalen.

Adres

Lylantse Baan 7, 2908 LG Capelle aan Den IJssel
De Woonstore is gelegen op woonboulevard CapelleXL.


Grotere kaart weergeven

Openingstijden
(In juli en Augustus op zondag gesloten)
Maandag 10:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag12:00 - 17:00 uur
Feestdagen 11:00 - 17:00 uur

Kom proefliggen in onze showrooms en ontdek wat slapen op water voor u kan betekenen.

Showroom met adviseur
Onze kijklocatie