Vivera Showroom Uden

Kom langs en ervaar zelf het slaapcomfort van een Vivera Waterbed

Helemaal achterin bij de infobalie, unit 180 en 181, vindt u de Vivera waterbedden.

In de stand van Vivera Waterbedden staan twee waterbedden opgesteld, zowel het model Elegance als het model Royal is hier te bekijken. Beide waterbedden zijn uitgevoerd met een duo comfortsysteem in verschillende stabilisaties. Door proef te liggen op beide bedden kunt u eenvoudig de stabilisaties Light, Medium, Strong en Ultra met elkaar vergelijken. U vindt op deze locatie geen verkoper. Voor advies kunt u gratis bellen met een van onze medewerkers die u graag helpen bij de juiste keuze.

De Vivera kijklocaties zijn alleen voor het bezichtigen en uitproberen van onze waterbedden collectie. U kunt in onze showrooms geen waterbedbedden en -onderdelen kopen of bestellingen afhalen.

Adres
Woonboulevard Uden
Living For All
Industrielaan 10
5405 AB Uden
www.living-for-all.nl

Living For All bevind zich op woonboulevard Uden. Naast Living For All vind u hier verschillende woon- en meubelwinkels.


Grotere kaart weergeven

Openingstijden
Maandag 09:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:30 - 21:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag 10:00 - 17:00 uur

Bekijk de website voor actuele koopzondagen

Living For All is dé Woonmall van Noord-Brabant. Alle woontrends vind u hier op 10.000 m² met een vaste route langs units van verschillende prominente merken.

Dagje uit in- en om Uden

Genoeg gewinkeld voor de dag? Breng bij in Heeswijk Dinther een bezoekje aan de Interart Beeldentuin. De tuin waar kunst en natuur harmonisch samen komen.

Heeft u uw kinderen meegenomen? Maak van uw dag een gezellige familie dag in pretpark BillyBird Park Hemelrijk te Volkel.

Kom proefliggen in onze showrooms en ontdek wat slapen op water voor u kan betekenen.

Showroom met adviseur
Onze kijklocaties