Vivera Showroom Utrecht

Kom langs en ervaar zelf het slaapcomfort van een Vivera Waterbed

Vivera Waterbedden is te vinden in de volgende winkel in Utrecht.

Woon Utrecht
The Wall XL Stores
Hertogswetering 171
3543 AS Utrecht
www.woononline.nl

Wat kunt u bekijken?

Ga in Woon Utrecht met de roltrap naar de eerste verdieping en dan naar rechts tot Unit 201. Hiernaast vindt u de Vivera waterbedden.

In de stand van Vivera Waterbedden staan twee waterbedden opgesteld, zowel het model Elegance als het model Royal is hier te bekijken. Beide waterbedden zijn uitgevoerd met een duo comfortsysteem in verschillende stabilisaties. Door proef te liggen op beide bedden kunt u eenvoudig de stabilisaties Light, Medium, Strong en Ultra met elkaar vergelijken. U vindt op deze locatie geen verkoper. Voor advies kunt u gratis bellen met een van onze medewerkers die u graag helpen bij de juiste keuze.

LET OP: De Vivera showrooms zijn alleen voor het bezichtigen en uitproberen van bedden. U kunt in onze showrooms geen bedden en onderdelen kopen of bestellingen afhalen.


Grotere kaart weergeven

Openingstijden
Maandag 12:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

Kom eens kijken bij Woon Utrecht. Diverse presentatie-eilanden van verschillende topmerken! Woon Utrecht is gevestigd in The Wall XL stores. Steeds meer mensen uit Utrecht en wijde omgeving weten ook de XLstores te vinden. Bezoekers die steeds weer onder de indruk zijn van het gigantische assortiment. Bovendien hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplaats, want met meer dan 1.000 parkeerplaatsen alleen al op het parkeerdek is er altijd een plek beschikbaar. Meer over de The Wall XL stores kijk op: www.thewall.nu

Dagje uit in- en om Utrecht

De historische stad Utrecht is bij uitstek geschikt voor een gezellig dag winkelen. Struin langs de grachten en breng een bezoek aan de Dom toren. Denkt u dat u de trappen naar boven kunt bedwingen?

Geen zin om een toren te beklimmen? Blijf met beide benen op de grond, maar het uw hoofd in de wolken bij het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg. Van propeller tot straaljager. Alles is hier te bekijken. Toegang is hier overigens gratis!

Kom proefliggen in onze showrooms en ontdek wat slapen op water voor u kan betekenen.

Showroom met adviseur
Onze kijklocaties