Vivera waterbed voorzien van Carbon Verwarming

Ultra dun verwarmingsfolie

Het dunne en flexibele verwarmingsfolie is uitermate robuust. Met het grote oppervlak weet het verwarmingsfolie de gewenste watertemperatuur te bereiken met minder warmte dan bijvoorbeeld keramische elementen. De lagere maximum temperatuur is gunstiger voor het vinyl van het watermatras en voorkomt uitharden van het vinyl.

Bewezen kwaliteit

Met het hoge afwerkingsniveau en de eenvoud in gebruik onderscheiden onze Carbon verwarmingselementen zich van andere. De Duitse degelijkheid van zowel de Carbon Analoog als de Carbon Digitaal is ronduit bewezen. Niet voor niets ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie. De thermostaat werkt zeer nauwkeurig en is standaard voorzien van kinderbeveiliging.

Eenvoudige loskoppelen

Voor beide thermostaten geldt, dat ze makkelijk zijn los te koppelen van het verwarmingselement. Hierdoor is de thermostaat in geval van storing of defect eenvoudig te verwisselen voor een andere thermostaat. Dit bespaart u het compleet demonteren van uw waterbed. Beide verwarmingselementen zijn uitgevoerd met een 3-voudige beveiliging tegen oververhitting.

Carbon Digitaal met verlichte display

Kiest u voor de Carbon Digitaal met verlicht display, dan beleeft u het gemak van talloze instellingen, programma’s en functies. Het verwarmingssysteem beschikt over een unieke processor. Daarmee wordt de stroom automatisch ingeschakeld en bij het behalen van de gewenste temperatuur, ook weer volledig uitgeschakeld. Zo is de Carbon Digitaal beter voor het milieu en beter voor uw energierekening. Bovendien slaapt u niet onnodig op stroom. De Carbon digitaal thermostaat heeft een meerprijs van 50 euro.

Stel uw verwarming in tot op detailniveau

Verder kent de Carbon digitaal een zeer nauwkeurige instelling van 0,1˚C exact, binnen een temperatuurbereik van 24˚C tot 36˚C. Met de ingebouwde wekker- en timerfunctie, stelt u de verwarming van uw waterbed in volgens uw eigen wensen. Door de intelligente netvrijschakeling gebruikt het Carbon Digitaal verwarmingselement geen elektriciteit op de momenten dat er niet wordt verwarmd. Natuurlijk kunt u het aan- en uitschakelen ook instellen via de timerfunctie.