Toggle Nav
Vivera België België Vivera Nederland Nederlands

Onderwerp

Terug naar onze klantenservice

Bij Vivera vinden wij veilig winkelen belangrijk!

Door de beste technieken te gebruiken hebben wij onze website beschermd en bieden wij u alleen veilige betaalmethodes. Hieronder vind u een overzicht van de betaalmethodes in onze checkout.

iDEAL (Nederland)

Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:

 • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank zonder extra kosten.
 • Op werkdagen voor 12.00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) met iDEAL besteld? De volgende werkdag in huis!

Overboeking

Overboeking betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op onze bankrekening. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. U wordt automatisch doorgeleid naar een informatiepagina met de betaalgegevens voor de overboeking. U kunt deze gegevens automatisch naar uw e-mail laten versturen.

Bij een overboeking moet u rekening houden met 2 á 3 werkdagen alvorens wij uw bestelling kunnen verwerken.

Betalen via Paypal

Bij PayPal kunt u direct afrekenen met uw betaalrekening of creditcard. Waar u bij iDEAL tijdens het betaalproces direct wordt doorgestuurd naar uw bank, maakt u bij PayPal gebruik van een account dat fungeert als een soort portemonnee.

De voordelen op een rij:

 • Betalen met uw creditcard (Visa, MasterCard) zonder extra kosten
 • PayPal beschikt over geavanceerde systemen voor fraudepreventie waarmee uw financiële transacties goed worden beveiligd.
 • Daarnaast heeft u de mogelijkheid om aan de hand van Paypal de bestelling achteraf te betalen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven. Let op: u moet dit wel eerst activeren in uw Paypal account alvorens u dit kunt gebruiken.
 • Op werkdagen voor 12.00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) met PayPal besteld? De volgende werkdag in huis!

Creditcards

Wij accepteren Visa, MasterCard en American Express. Na het kiezen van de betaalwijze Visa, MasterCard of American Express wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina, waar u uw kaartnummer, vervaldatum en kaart verificatiecode op een veilige manier kunt ingeven.

De voordelen op een rij:

 • Snel afrekenen zonder extra kosten
 • Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
 • Op werkdagen voor 12:00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) met uw creditcard afgerekend? De volgende werkdag in huis!

Klarna

Betaalt u uw bestelling graag achteraf, of zelfs in termijnen? Kies dan voor de betaalwijze Klarna! Bij Klarna betaalt u uw bestelling eenvoudig achteraf. Dit zijn uw betaalopties na het kiezen van Klarna onder de betaalopties:

Betaal Later
U betaalt het gehele bedrag op een later moment. De termijn is 30 dagen en gaat in op het moment dat de bestelling verzonden wordt.

Betaal in 3 termijnen (alleen Nederland)
U betaalt het bedrag in 3 termijnen. Hiervoor wordt het bedrag rentevrij over 3 termijnen verspreid. Het eerste deel wordt afgeschreven op het moment dat de bestelling verzonden wordt, het tweede deel 30 dagen na het verzenden en het laatste deel wordt na 60 dagen automatisch afgeschreven.

Betaal Nu
Met Betaal Nu kunt u het bedrag direct betalen, in de meeste gevallen is dit via direct bank transfer, direct debit of kaartbetaling. Gegevens van bestaande klanten worden automatisch ingevuld, wat het afrekenen makkelijker en sneller maakt.

Nadat u in ons betaalmenu de betaalwijze Klarna heeft gekozen, wordt u automatisch doorverwezen naar de omgeving van Klarna. Indien van toepassing krijgt u daar de bovengenoemde betaalopties te zien.

Let op: achteraf betalen kan niet in alle gevallen. U moet voldoen aan onderstaande voorwaarden:

 • Het bedrag moet minimaal 15,00 euro en maximaal 1500,00 euro zijn.
 • Kredietcheck van Klarna.

Als het niet lukt om een bestelling via een Klarna achteraf betaalwijze af te ronden, kunt u de bestelling alsnog afronden door een andere betaalmethode te kiezen.

Betalen onder rembours (meerprijs 20,00 EURO)

Als u een bed of onderdelen inclusief montage service besteld, heeft u de mogelijk uw aankopen onder rembours te betalen. Na het plaatsen van uw order verzenden wij deze vervolgens direct, mits uw order op voorraad is en u de bestelling voor 12:00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) heeft gedaan. Vervolgens kunt u het bedrag contant aan de koerier betalen. Snel en efficiënt.

De voordelen op een rij:

 • Pas betalen zodra u de goederen ontvangt
 • Op werkdagen voor 12:00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) besteld? De volgende werkdag in huis!

Direct eBanking & MisterCash (België)

Met DIRECTebanking & MisterCash kunt u via uw eigen bank online betalen. Door online met deze methode te betalen is de betaling veilig en snel gedaan en kan uw bestelling zo snel mogelijk verwerkt worden.

De voordelen op een rij:

 • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
 • Op werkdagen voor 12:00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) met DIRECTebanking of MisterCash betaald? De volgende werkdag in huis!
 • Betalingen via DIRECTebanking of MisterCash zijn kostenloos

Maestro (België)

Via Maestro betaalt u uw bestelling razendsnel met uw Maestro betaalkaart. De betaling wordt direct voor u verwerkt waarna uw bestelling direct in behandeling genomen kan worden.

De voordelen op een rij:

 • Snel, simpel en veilig online betalen met uw creditcard zonder extra kosten
 • Op werkdagen voor 12:00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) met Maestro betaald? De volgende werkdag in huis!