Toggle Nav
Vivera België België Vivera Nederland Nederlands

Onderwerp

Terug naar onze klantenservice

Proefslapen

Voor alle aankopen van een of meer complete waterbedden bieden wij een uitgebreide proefslaapperiode. U kunt na de zichttermijn van 14 dagen nog tot uiterlijk 6 weken van ontvangst het waterbed retourneren. Indien u alleen van de stabilisatie wilt veranderen, kan dit zelfs tot 100 dagen na ontvangst van het waterbed. Dit noemen wij de proefslaapperiode. Zo merkt u bijvoorbeeld of de stabilisatie naar wens is en of u überhaupt lekker op een waterbed slaapt.

Omruilen van watermatrassen

Niet tevreden met de gekozen stabilisatie? Geen probleem! U kunt tot uiterlijk 100 dagen na ontvangst van uw waterbed eenmalig de stabilisatie omruilen. Hiervoor rekenen wij 75 euro per ligplaats alsmede de eventuele meerprijs voor een duurder product. Eventuele montagekosten zijn voor eigen rekening.

Retourneren compleet waterbed

U kunt tot uiterlijk 6 weken na ontvangst het waterbed retour sturen. Van het aankoopbedrag worden dan 150,00 Euro en de kosten voor het retourzenden ingehouden. Het restant ontvangt u retour op uw rekening. Indien u het waterbed op eigen initiatief wenst te retourneren, neem dan altijd eerst contact op met onze klantenservice voor het retouradres en een retourformulier.

Het retour sturen van het complete waterbed binnen de proefslaapperiode is niet van toepassing op alle op maat gemaakte producten van de Royal, Royal Box en Elegance Box collectie. Als u een maatwerkartikel door Vivera Waterbedden laat produceren, dient u het artikel af te nemen.

Let op: Tijdens de proefslaapperiode worden de kosten voor het retour zenden en de eventuele kosten van een monteur niet vergoed.

Lees voor meer details onze Algemene Voorwaarden