Toggle Nav
Vivera België België Vivera Nederland Nederlands

Onderwerp

Terug naar onze klantenservice

Over ons

De laagste prijs

Door het unieke concept van Vivera geniet u van de beste waterbedden en accessoires voor de laagste prijs. Als producent met meer dan 15 jaar ervaring verkopen wij onze producten direct online. Omdat wij zonder tussenhandel werken, kunt u bovendien rekenen op de laagste prijzen.

De grootste online waterbeddenleverancier

Met een opslag van ruim 5.000 M² en een productiecapaciteit tot 1.000 waterbedden per maand is Vivera Waterbedden de grootste online retailer in waterbedden. Productie, verkoop en levering ligt geheel in eigen handen, waarbij het order en leveringsproces volledig is geautomatiseerd. Dat maakt zaken doen met Vivera zeer efficiënt.

Thuiswinkelwaarborg

Vivera het kwaliteitsmerk

Bij een Vivera Waterbed kunt u rekenen op de best mogelijke kwaliteit. In plaats van het inkopen van ongecontroleerde materialen of onderdelen van dubieuze kwaliteit, ontwikkelt Vivera, in tegenstelling tot veel andere waterbedleveranciers, in een eigen beheer. Alle waterbedden zijn door Vivera zelf ontworpen. Alle onderdelen zijn optimaal op elkaar afgestemd en worden onderworpen aan strenge controles. Hierdoor kan Vivera zich meten met de beste waterbedmerken van Europa.

Bekijk hier "The Making Of" video van de nieuwe Vivera collectie.

Thuiswinkel

Vivera Waterbedden is daarnaast aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg om een betrouwbare winkelbeleving te waarborgen. Wij zijn reeds lid sinds 2023 van Thuiswinkel Waarborg.

Thuiswinkel Waarborg