Toggle Nav
Vivera België België Vivera Nederland Nederlands

Onderwerp

Vivera Waterbedden blog

Slaapfabels

Er bestaan een heel aantal fabels rondom 'slapen'. In dit blog artikel gaan we hier op in en bespreken we een aantal van deze fabels.

Lees meer


Waterbed Stroomgebruik

Er bestaan een groot aantal vooroordelen over waterbedden waar mensen nog steeds in geloven. Dit zijn meestal mensen die nog nooit op een waterbed hebben geslapen. Ze zien hun vooroordelen bevestigd in de spookverhalen die rondgaan op internet. Een heel groot vooroordeel over waterbedden zijn de stroomkosten. Veel mensen denken dat ze een fortuin kwijt zijn aan stroomkosten voor het waterbed. Gelukkig is dit niet correct. Lees meer over dit onderwerp in dit blogartikel.

Lees meer


De juiste waterbed stabilisatie

Een waterbed staat voor kwaliteit, optimale ondersteuning, hygiëne en comfort. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit 5 verschillende stabilisaties, namelijk 0%, 60%, 80%, 100% of 120% gestabiliseerd. Maar wat is die stabilisatie nou precies?

Lees meer


De voordelen van een waterbed

Tegenwoordig heeft u de keuze uit ontzettend veel verschillende soorten bedden. Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van het slapen op een waterbed? Lees het hier!

Lees meer


Review Facebook winnaar

Vandaag kregen wij een reactie van de winnaar van onze Facebook actie! Ze beschrijft in dit artikel hoe zij deze winactie heeft ervaren.

Lees meer


Meer dan 2500 positieve reviews!

Fantastisch! Vivera Waterbedden heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: 2500 positieve beoordelingen op eKomi

Lees meer


De top 5 slaapkamer irritaties...

Het bed delen met uw partner klinkt allemaal leuk en aardig, vooral in de begin periode. Maar dit kan nog wel eens voor irritaties zorgen: dekens afpakken, snurken, noem het maar op. Het kan u zelfs een paar uur slaap per nacht kosten!

Lees meer


Vroeg opstaan...?

Heeft u moeite om op tijd wakker te worden 's ochtends? Moet u zich vaak haasten omdat u de snooze knop nét één keer te vaak heeft in gedrukt? Lees dan onze 8 tips om vroeg op te staan.

Lees meer


Vivera Facebook waterbed winactie

Op 12 november begonnen wij met een zogenaamde Facebook Share, Like & Win actie. Met deze actie verlootten wij een compleet Elegance waterbed. Lees hier hoe dit in zijn werk ging en wie er vandoor is gegaan met die prachtige bed!

Lees meer


Hoe beleef ik zo lang mogelijk plezier aan mijn waterbed?

Het watermatras van een waterbed is normaal gesproken een zeer duurzaam en betrouwbaar product. De kwaliteit van de watermatrassen vandaag de dag gaat zelfs zo ver dat een waterbed, indien goed onderhouden, makkelijk 15 jaar meekan. Het waterbed is daarnaast ook een vrij robuust  meubelstuk. Maar net als bij ieder ander voorwerp in een huishouden levert materiaal door de jaren heen aan kwaliteit in. Het watermatras gaat kleine krasjes op het oppervlak vertonen of het kunststof begint poreus aan te voelen. Deze tekenen van verslijt gaat u tegen met speciale onderhoudsmiddelen. Over deze middelen en nog veel meer tips om jarenlang plezier te hebben van uw waterbed gaat dit blog.

Lees meer


Een glas warme melk of liever een slaapmutsje?

Vrijdag 16 maart was het de internationale Dag van de Slaap. In een vorig artikel bespraken wij het belang van slapen al en ter ere van deze feestdag hebben wij voor alle liefhebbers van luimen, minnaars van maffen en sympathisanten van snurken een aantal tips voor een goede nachtrust aan het papier toevertrouwd en ontkrachten wij tegelijkertijd enkele fabels over slapen.

Lees meer


Meer dan duizend positieve klanken…

Yes! Het is ons gelukt! Meer dan duizend van onze klanten hebben onze service en ons product met een cijfer gewaardeerd op de onafhankelijke eKomi website. En het resultaat mag er wezen! Na meer dan duizend beoordelingen staan wij gemiddeld op een dikke 9. En daar zijn wij meer dan trots op! Bij Vivera Waterbedden staat het klantbelang voorop en het is er ons dan ook alles aan gelegen om u zo goed en vakkundig mogelijk met al uw vragen en bestellingen bij te kunnen staan.

Lees meer


Waarom een waterbed?

Waarom slapen wij? Het belang van slapen is uit talloze onderzoeken te achterhalen. Ons lichaam heeft ieder etmaal behoefte aan een langere periode van rust. De duur verschilt erg van persoon tot persoon. Waar de een toekomt met vier uren slaap, zal een ander zich pas kiplekker voelen na acht uur gedommeld te hebben. Maar in een ding zijn wij allemaal gelijk; ieder mens heeft slaap nodig.

Lees meer


Waterbed Snoezelkamer

Welkom in de wondere wereld van waterbedden, het luxe product dat meer biedt dan comfortabele nachtrust. Eenieders droom is een lekker warm, knus waterbed in de slaapkamer. Maar tegenwoordig is het slapen op water niet langer een luxe gereserveerd voor de elite. Iedereen die waarde hecht aan comfortabele nachtrust kan voor een minimale investering voor de komende 20 jaar op rozen slapen. Daarnaast is er de laatste decennia een nieuw verschijnsel ontstaan. Welkom in de Snoezelkamer.

Lees meer


Een Waterbed voor Make-A-Wish Nederland

Vivera Waterbedden wordt regelmatig benaderd door mensen die voor speciale doeleinden een waterbed willen aanschaffen. Sommige willen een snoezelruimte inrichten of een waterbed waar een tillift bij gebruikt kan worden. Vivera Waterbedden zet altijd haar beste beentje voor om al haar klanten zo kundig mogelijk te kunnen helpen en het juiste waterbed bij de juiste klant te krijgen.

Lees meer


Waterbed geschiedenis

Het waterbed bestaat, zoals veel mensen al wel weten, al duizenden jaren. Meer dan 3600 jaar geleden sliepen de Perzen al op een waterbed. Uiteraard niet het waterbed dat wij vandaag de dag kennen, maar een simpele versie ervan. De Perzen gebruikten geitenhuiden welke gevuld met water in de zon werden gelegd. ’s nachts was het water in de zak warm geworden en was de zak met water warm genoeg om op te slapen.

Lees meer


Waterbed fabels ontkracht

Vandaag de dag is het waterbed nog steeds het slaapsysteem waar de meeste spookverhalen over rondgaan. Onbekend maakt onbemind, geldt ook voor het slapen op water. Vervelende incidenten bepalen de algehele opinie. Aan de hand van een aantal voorbeelden in dit blog willen wij de meest hardnekkige verhalen de wereld uit helpen.

Lees meer


Het waterbed: voordelig op elk vlak

De afgelopen jaren is het waterbed in Nederland steeds populairder geworden. In eerste instantie werd het waterbed ingezet voor langdurig zieken, maar al snel werd duidelijk dat de voordelen voor iedereen zijn. Ook voor jou!

Lees meer