Toggle Nav
Vivera België België Vivera Nederland Nederlands

Onderwerp

Montage

Montage Service in Nederland en België

Wij adviseren u om het monteren van uw waterbed over te laten aan één van onze ervaren monteurs. Ze zetten niet alleen het hele waterbed voor u in elkaar, maar zorgen desgewenst ook voor de demontage van uw oude waterbed. Bovendien geven de monteurs altijd waardevolle tips en adviezen over het onderhoud en gebruik van uw waterbed, zodat u zo lang mogelijk van uw waterbed in optimale conditie kunt genieten. Vivera Waterbedden biedt in overleg ook installatie aan op de Waddeneilanden.

Binnen 5 werkdagen gemonteerd

Wanneer u kiest voor montage door één van onze monteurs dan neemt de monteur 24 uur na bevestiging van uw bestelling contact met u op om een afspraak te maken voor het leveren en monteren van uw waterbed. Dit kan al binnen 5 werkdagen na bevestiging van de bestelling. De monteur spreekt dan een dagdeel met u af waarop hij mét het product bij u langskomt, zodat u voor levering en montage maar één keer thuis hoeft te blijven.

Onderhoud

Naast het (de)monteren van uw waterbed, kunt u ook nog kiezen voor een extra service, namelijk een periodieke onderhoudsservice. Halfjaarlijks of jaarlijks komt één van onze ervaren monteurs langs om onderhoud aan uw waterbed te verrichten.

De voordelen van de montageservice op een rij:

  • Montage binnen 5 werkdagen
  • Afspraak met tijdstip - zo hoeft u niet de hele dag te wachten
  • Levering en montage in één keer
  • Uw waterbed perfect geïnstalleerd en gevuld
  • Indien gewenst demontage van het oude waterbed
  • De verpakking wordt mee retour genomen