Van ongestabiliseerd tot volledig stabiel

Meedeinen of stabiel slapen

De stabilisatie van het Vivera waterbed wordt geregeld door fibermatten in het watermatras. Hoe meer van deze matten aanwezig zijn, hoe sneller het matras stopt met nadeinen. Meer matten geven u bovendien meer steun door hun opwaartse kracht. Waterbedden staan bekend om het slaapcomfort. Omdat ieder persoon op zijn of haar manier het eigen comfort ervaart, zijn er verschillende stabilisaties te kiezen:

Free 0% (4-8 sec)

Vindt u het prettig om ver in uw waterbed weg te zakken en mee te deinen op elke beweging? Kies dan voor stabilisatie Free.

Light 60% (2-4 sec)

Houdt u van deining maar bent u ook gebaat bij meer ondersteuning? Kies dan voor Light stabilisatie.

Medium 80% (1-2 sec)

Zoekt u de ideale mix van stabiel slapen, voldoende ondersteuning en toch het duidelijke gevoel van op water slapen? Kies dan voor een Medium stabilisatie.

Strong 100% + Lendensteun (0-1 sec)

De ingebouwde lendesteun van de Strong zorgt ervoor dat het zwaarste gedeelte van het lichaam maximaal ondersteund wordt. Zo ligt u comfortabel en volledig recht op het watermatras.

Ultra 120% + Lendensteun (0 sec)

De zwaarst mogelijke stabilisatie die er is voor een waterbed vindt u bij de Ultra. De lendensteun geeft u nog eens extra ondersteuning.