Toggle Nav
Vivera België België Vivera Nederland Nederlands

Watermatras Softside Mono

Schrijf een review

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:Watermatras Softside Mono

Vivera Watermatrassen: Absolute top kwaliteit

Topklasse voor het beste slaapcomfort

Een Vivera watermatras is een matras van merkbare topkwaliteit. Een absolute voorloper in haar klasse. Naast het enorme slaapcomfort geniet u van de beste materialen, milieu- en energievriendelijke toepassingen en een extra hoge levensduur. Ervaar de voordelen van de innovatieve oplossingen die bij het ontwikkelen van het Vivera watermatras zijn gebruikt.

De kenmerken van 's werelds beste watermatras

 • Geschikt voor ieder merk en model waterbed
 • Gemaakt uit hoogwaardig Mesamoll 2® gekeurd CE vinyl
 • Naar Europese richtlijnen geproduceerd
 • Nieuw vinyl en volledig vrij van zware metalen
 • Gelamineerde en voorgevormde antilek hoeken
 • Lasnaden hoogfrequent moleculair met elkaar verbonden
 • Minste lasnaden en alleen drukloos aan de onderzijde
 • Warmtebestendige thermovinylbodem voorkomt uitharden
 • Uniek luchtventiel voor het instellen van het waterniveau
 • Volledig hygiënisch en antiallergisch
 • Het stabilisatiesysteem is aan de bodem verbonden

Gratis bij dit watermatras

 • GRATIS Mesamoll 2® veiligheidsvoering (t.w.v. 99 euro)
 • GRATIS Mesamoll 2® thermodivider bij duo-set (t.w.v. 29 euro)
 • GRATIS Onderhoudspakket (t.w.v. 40 euro)

Gratis bij dit watermatras

Veiligheidsvoering

Veiligheidsvoering

Gratis Veiligheidsvoering t.w.v. 99 Euro bij aankoop van uw watermatras

Conditioner

Conditioner

Gratis Conditioner t.w.v. 7,95 Euro bij aankoop van uw watermatras

cleaner

Cleaner

Gratis Cleaner t.w.v. 7,95 Euro bij aankoop van uw watermatras

Ontluchtingspomp

Ontluchtingspomp

Gratis Ontluchtingspomp t.w.v. 9,95 Euro bij aankoop van uw watermatras

Reparatieset

Reparatieset

Gratis Reparatieset t.w.v. 3,95 Euro bij aankoop van uw watermatras

Divider

Divider

Gratis Divider (alleen bij duo-set) t.w.v. 29 Euro bij aankoop van uw watermatras

Duurzaam Mesamoll 2® vinyl

Vivera watermatrassen zijn oersterk. Dat komt omdat ze geproduceerd worden van 20% dikker vinyl dan het standaard DEHP vinyl dat bij watermatrassen wordt gebruikt. Het door Bayer ontwikkelde Mesamoll 2 vinyl is niet alleen sterker, maar bovendien elastischer en volledig vrij van schadelijke weekmakers. Dat maakt Vivera watermatrassen duurzaam en milieuvriendelijk. Het geruisloos flexpatroon op het vinyl draagt bij aan een stillere nachtrust en betere aanpassing aan uw lichaam. Het Mesamoll 2® vinyl wordt door Vivera Waterbedden geleverd in de heldere kleur Ocean Blue.

Langere levensduur door Mesamoll 2®

De tabel hiernaast laat de vergelijking zien tussen Mesamoll 2® vinyl en standaard DEHP vinyl. Beiden vinyl soorten werden blootgesteld aan zouten en bacteriën in de Noordzee om de duurzaamheid te testen. Het veel gebruikt DEHP waterbed vinyl toont een beduidend grotere slijtage uitwerking op de elasticiteit en duurzaamheid van het vinyl. Echter het Mesamoll 2® vinyl is na 5 jaar nog steeds in topconditie!

mesamoll tabel

Voordelen mesamoll watermatras

mesamoll slijtage
Minder naden, minder slijtage

Naden in een watermatras zijn kwetsbaar. Het slimme design van het Vivera watermatras heeft de lasnaden daarom naar de bodem verplaatst. Ook liggen de naden verder naar de binnenzijde. Op plaatsen waar eerder een hoeknaad aangebracht werd, wordt bij het Vivera watermatras een flexibele 3D inzethoek geplaatst. Zo bereikt het watermatras een ideale pasvorm, zijn er minder lasnaden nodig en staat er minder spanning op de naden.

mesamoll ontluchten
Eenvoudig vullen en ontluchten

Onderhoud van uw Vivera watermatras is eenvoudig. De unieke BlueMagic© vulopening is gegarandeerd lucht- en waterdicht en heeft een perfecte aansluiting voor vrijwel alle accessoires. Doordat elk matras een extra Airjet ontluchtingsventiel heeft, kunt u tijdens het vullen eenvoudig lucht verwijderen en het afvulvolume bepalen.

mesamoll warmteverdeling
Uitstekende warmteverdeling

De vinylbodem van het Vivera watermatras brengt de warmte van het verwarmingselement over, zonder warmteverlies. Hierdoor ligt de benodigde maximale temperatuur van uw waterbedverwarming lager dan bij andere watermatrassen. Deze lagere temperatuur voorkomt het uitharden van het vinyl.

Ondersteuning en stabiliteit

Optimale ondersteuning en stabiliteit

Reken bij een Vivera watermatras op de beste ondersteuning en rust voor uw lichaam. Thermisch gebonden polyestervezels zorgen voor een groot zelf herstellend vermogen van de stabilisatiematten. Geen grote drukpunten meer op uw heupen en schouders, maar een evenwichtige verdeling die garant staat voor de beste nachtrust. Doordat de stabilisatiematten zijn gekoppeld aan de onderzijde van het watermatras, kunnen ze niet verschuiven of dubbelklappen. Ook zijn de matten voorzien van drijvers die zorgen dat de matten altijd boven in het watermatras blijven.

Fibermatten voor demping en ondersteuning

De stabilisatiegraad van een waterbed wordt bepaald door het aantal fibermatten dat zich in de matras bevindt. Hoe meer fibermatten, hoe hoger de stabilisatiegraad. Bij een hogere stabilisatiegraad wordt de deining van de watermatras sneller gedempt en het lichaam meer ondersteund dan bij een lagere stabilisatiegraad. U kunt kiezen uit vijf verschillende stabilisatiegraden, oplopend in hoogte.

Stabilisaties

Free

Vindt u het prettig om ver in uw waterbed weg te zakken en mee te deinen op elke beweging? Kies dan voor stabilisatie Free.

Bewegingstijd 5-8 seconden
Percentage 0%
Lendensteun Nee
Light

Houdt u van deining maar bent u ook gebaat bij meer ondersteuning? Kies dan voor Light stabilisatie.

Bewegingstijd 2-4 seconden
Percentage 60%
Lendensteun Nee
Medium

Zoekt u de ideale mix van stabiel slapen, voldoende ondersteuning en toch het duidelijke gevoel van op water slapen? Kies dan voor een Medium stabilisatie.

Bewegingstijd 1-2 seconden
Percentage 80%
Lendensteun Nee

 

Strong

De ingebouwde lendensteun van de Strong zorgt ervoor dat het zwaarste gedeelte van het lichaam maximaal ondersteund wordt.

Bewegingstijd 0-1 seconden
Percentage 100%
Lendensteun Ja

 

Ultra

De zwaarst mogelijke stabilisatie die er is voor een waterbed vindt u bij de Ultra. De lendensteun geeft u nog eens extra ondersteuning.

Bewegingstijd 0 seconden
Percentage 120%
Lendensteun Ja

 

Eén matras voor twee personen

Het Vivera Softside Mono watermatras bestaat uit één gedeelte. U ligt beide op hetzelfde watercompartiment. Houdt u hierbij rekening mee, dat bewegingen in het bed beter merkbaar zijn dan bij een duo watermatras, waarbij het geheel uit twee watermatrassen bestaat.

Twee matrassen in één bed (+49 Euro)

Met de Softside Duo geniet u van persoonlijk comfort. Door gebruik te maken van twee watermatrassen in uw bed, kan er voor ieder watermatras een eigen volume, stabiliteit en temperatuur gekozen worden. Onze Duo watermatrassen worden specifiek voor de linker of rechter kant geproduceerd. Aan de kant van de schuimranden is het watermatras schuin gesneden, terwijl in het midden het matras recht is. Hierdoor wordt een ideale pasvorm aan de schuimranden bereikt en voelt u geen scheiding in het midden. Tussen beide matrassen wordt een niet voelbaar flexibele thermodivider geplaatst die de warmteoverbrenging tegen gaat. De divider wordt gratis meegeleverd. De thermodivider is gemaakt van hetzelfde Mesamoll 2® vinyl als het watermatras en zorgt ervoor dat de temperatuur van het ene matras de temperatuur van het andere matras niet beïnvloed. Het is mogelijk om alleen een linker of alleen een rechter watermatras te bestellen. Wij raden u echter aan om altijd beide matrassen tegelijkertijd te vervangen. Zo is er het minste kans op uitharding door conflicterende weekmakers.

Softside Watermatrassen

De Softside watermatrassen zijn geschikt voor waterbedden met zachte schuimranden die schuin aflopen aan de binnenkant. De watermatrassen zijn in werkelijkheid kleiner dan de totale buitenmaat van het waterbed. Bij uw bestelling kiest u als afmeting de buitenmaat van uw waterbed inclusief de schuimranden. Vivera Waterbedden levert u de juiste afmeting watermatrassen voor uw softside waterbed.

Hardside Watermatrassen (+49 Euro)

De Hardside watermatrassen zijn geschikt voor waterbedden zonder schuimranden. De watermatras ligt opgesloten in de omranding van uw ledikant. Bij uw bestelling kiest u als afmeting de werkelijke maat van de watermatrassen. Dat is de binnenmaat van het ledikant.
watermatras-doorsnede

Gratis Mesamoll 2® veiligheidsvoering (t.w.v. 99 Euro)

Bij aankoop van een Vivera watermatras ontvangt u gratis een veiligheidsvoering. Een onmisbaar accessoire bij het vervangen van uw watermatras. Conflicterende weekmakers krijgen zo niet de kans om uw nieuwe vinyl aan te tasten. U voorkomt uitharding en mogelijk lekkage. De Vivera veiligheidsvoering is gemaakt van hetzelfde Mesamoll 2® vinyl als het watermatras. Met handige voorgevormde hoeken in de voering wordt het naar buiten om de schuimranden gevouwen. De verstevigde lasnaden voorkomen inscheuren.

Veiligheidsvoering Softside Basic

Softside waterbedden met ongedeelde schuimrand

 

Veiligheidsvoering Softside Split

Softside waterbedden met gedeelde schuimrand

 

Veiligheidsvoering Hardside

Voor Hardside waterbedden

 

veiligheidsvoering

GRATIS Mesamoll 2® divider (t.w.v. 29 Euro)

Koopt u een complete set Softside Duo watermatrassen, dan ontvangt u bovendien gratis de Mesamoll 2® thermodivider. Deze niet voelbaar flexibele divider wordt tussen de twee watermatrassen geplaatst en zorgt ervoor dat ieder matras zijn eigen temperatuur houdt. De divider is gemaakt van hetzelfde Mesamoll 2® vinyl als het watermatras. Zo wordt uitharding door conflicterende weekmakers uitgesloten.

divider

Gratis Onderhoudspakket (t.w.v. 39 Euro)

Alles wat u nodig hebt om uw watermatras schoon, fris en in een optimale conditie te houden vindt u in het complete onderhoudspakket. U krijgt het hele pakket gratis bij de bestelling van een Vivera Watermatras. Bestaande uit:
 • 1x Waterbed Conditioner
 • 1x Waterbed Cleaner
 • 1x Ontluchtingspomp
 • 1x Reparatiesetje
onderhoudspakket

Zelf monteren of laten installeren?

Wilt u de watermatras(sen) zelf monteren? Prima! Met de duidelijke montagehandleiding die bij ieder watermatras wordt meegeleverd, gaat het zeker lukken. Wanneer u echter het monteren liever overlaat aan één van onze ervaren monteurs, regelen wij dat natuurlijk graag voor u. Onze monteurs vullen niet alleen het watermatras, maar zorgen desgewenst ook voor het leeghalen van uw oude watermatras. Bovendien geven de monteurs altijd waardevolle tips en adviezen over het onderhoud en gebruik van uw waterbed, zodat u zo lang mogelijk van uw waterbed in optimale conditie kunt genieten.

Wanneer u kiest voor montage door één van onze monteurs dan neemt de monteur 24 uur na bevestiging van uw bestelling contact met u op om een afspraak te maken voor het leveren en monteren van uw watermatras. Dit kan al binnen 5 werkdagen (België 10 werkdagen) na bevestiging van de bestelling. De monteur spreekt dan een dagdeel met u af waarop hij mét het product bij u langskomt, zodat u voor levering en montage maar 1x thuis hoeft te blijven.

LET OP: Bestelt u meerdere waterbed onderdelen voor hetzelfde waterbed? Dan hoeft u maar voor 1 onderdeel de montage te selecteren.

montage watermatras
Prijs van jouw geconfigureerde waterbed:
Prijs incl. BTW
Ben je tevreden met jouw geconfigureerde product? Plaats hem in je winkelmand en bekijk daar het overzicht van jouw keuzes.
Prijs incl. BTW
€ 198,00
Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
Advies nodig? Bel 033 - 760 0000

Op werkdagen beschikbaar van 09.00 - 17.30u.